Pun Mesec U Znaku Strelca Za

2015 - 02.06

Lilith astrology Lynna Wolfgard Dark Astropsychology

Pun mesec nastupa u utorak, negde u ranim poslepodnevnim časovima kada Sunce iz znaka Blizanaca bude u egzaktnoj opoziciji sa Mesecom u Strelcu. Pun Mesec je vreme kulminacije i završetka onoga sto smo počeli u vreme Novog Meseca, negde pre oko dve nedelje. Naravno, pun Mesec uvek simbolizuje emotivnost romantiku i veze kao i plodnost takodje.

Osa Blizanac-Strelac je pre svega mentalna osa. Zašto? Zato što su oba znaka intelektualna. Blizanac simbolizuje jednostavnu i praktičnu logičnost razmišljanja dok Strelac simbolizuje dublju i uzvišeniju intelektualnost na više intuitivnom nivou razmišljanja.

Najbolje bi bilo kada bi mogli da nadjemo balans izmedju dve energije i pokušamo da iskoristimo uticaj Punog meseca i njegove težnje. Ovaj Pun Mesec simbolizuje komunikaciju, ponašanje ali isto tako težnju ka avanturama.

Sve što smo u predhodnom vremenu gradili unutar nas, bilo da su to ideje, poslovne, kreativne, ljubavne planove ili aspiracije tokom uticaja ovog dogadjaja će nas terati da iskažemo i pokušati da ostvarimo. Tokom narednog perioda, tačnije tokom sledeće dve nedelje najverovatnije ćemo saznati šta to tačno znači za nas. Za sada, ne bi bilo dobro da krijemo to što osećamo već treba da maksimalno, koliko je u našoj moći, izrazimo i otkrijemo svoja osećanja.

Značenje konkretno ovog punog meseca se odvija uglavnom na osi logičnog i intuitivnog. Vreme je idealno za izražavanje sebe samih, nase savesti ali takodje za izbacivanje iz sebe svega što je suvišno i što nas već neko vreme opterećuje.

Kvadrat koji ovaj mesec gradi sa Neptunom može da ukaze da ćemo možda malo “skrenuti” sa staze naših ciljeva i zbog toga savetujem da obratite pažnju na dezinformacije, odnosno, pokušajte da proveravate koliko je to vašoj moći informacije do kojih dolazite. Treba biti otvoren za mogućnosti ali realizacija nekih naših planova će najverovatnije morati da sačeka neko buduće vreme.

Sunce se nalazi tačno na sredini (midpoint) izmedju retrogradnog Merkura i Marsa, i nalazi se u konjukciji sa obe planete. Imaćemo želju da razumemo probleme ali takodje i želju da te iste probleme koji nas muče već izvesno vreme konačno rešimo. Medjutim, moram da vas ponovo podsetim da kvadrat sa Neptunom može dovesti do ograničenja, blokada i nemogućnosti da se bilo sta reši, u nekim slučajevima zbog dezinformacija, u drugim zbog psihičke blokade.

Vodite računa da ne pravite ishitrene odluke ali isto tako obratite pažnju šta će konkretno ovih dana biti u fokusu što se tiče trenutne situacije.