Mars u Strelcu

Beskrajan Lov

Lilith astrology Lynna Wolfgard Dark Astropsychology

Strpljenje? Sta je to pita se ovaj Mars. Dakle jedna od najvaznijih karakteristika ove pozicije je nestrpljivost. Osobe sa ovim polozajem su nemirne i zude za avanturom. Strelac je promenljiv vatreni znak, Mars je akcija, dakle dobijamo nestalnost. Mars je ovde stalno u pokretu, jer naprosto fizicka aktivnost smiruje. Radi uvek na nekoliko projekata u isto vreme jer mora biti konstantno zauzet.

I to je sjajno, medjutim zbog nestalnosti cesto nije u stanju da zavrsi zapoceto. Uzbudjenje je prisutno uglavnom na pocetku i brzo se gubi. Sjajan je animator u drustvu sa veoma velikom tendencijom da namece svoje misljenje.

Kada smo vec kod misli i misljenja, tipicno je za ovog Marsa da misli i deli svoje misljenje impulsivno bez dubljeg analiziranja.

Prvi utisak koji ostavlja na druge je da je topao i brizan jer naprosto to i on misli o sebi i tako se predstavlja drugima. Medjutim vrlo lako moze slagati druge ako mu je to u interesu. Prelazak na sa teme na temu, sa projekta na drugi, sa osobe na drugu osobu naprosto pravi veoma veliku poteskocu drugima da drze korak sa ovim Marsom. 

Voli slobodu iznad svega i za njega je bilo kakvo vezivanje nemoguce. Ako situacije postanu previse ozbiljne pokusace da nametne svoju slobodu kao imperativ, sa druge strane ako je to nemoguce jednostavno ce pobeci, nestati.

Prvi utisak koji ostavlja na druge je da je topao i brizan jer naprosto to i on misli o sebi i tako se predstavlja drugima. Medjutim vrlo lako moze slagati druge ako mu je to u interesu. Prelazak na sa teme na temu, sa projekta na drugi, sa osobe na drugu osobu naprosto pravi veoma veliku poteskocu drugima da drze korak sa ovim Marsom. Voli slobodu iznad svega i za njega je bilo kakvo vezivanje nemoguce. Ako situacije postanu previse ozbiljne pokusace da nametne svoju slobodu kao imperativ, sa druge strane ako je to nemoguce jednostavno ce pobeci, nestati.

Zbog Jupitera koji je prirodan vladalac znaka Strelca, Mars u ovom znaku moze cesto pridikovati drugima o moralnosti, ponekad toliko uporno, danima, da bi odjednom iz cista mira prestao i ponovo presao u ulogu zabavljaca. Naviknut je da radi po svome i moze biti veoma ubedljiv. Ne voli da ga drugi ispravljaju i namecu svoja misljenja. Ako se to desi postaje veoma razdrazljiv. Jednostavno ocekuje od drugih da dele njegove vizije i misljenja.

Voli filozofiju jer mu prakticnost nije jaca strana. Ima tendenciju da idalizuje svoje ideje i sve ono sto mu je u datom trenutku vazno. Izrazeno je samopouzdanje i optimisticko razmisljanje koje vode u to da ovaj Mars cesto prihvata rizike bez razmisljanja o eventualnim posledicama.

U vezama ga odlikuje nevernost. Nemirnog duha naprosto trazi promene i varijacije. Voli da osvaja, lovi, juri, medjutim kada dostigne cilj gubi interes. Ovom Marsu treba stimulacija kako na seksualnom tako i na intelektualnom nivou da bi duze zadrzao interes na jednoj osobi. Moze biti sirov ponekad jer mu se cini da je to zabavno. Sarkastican takodje. Voli sport ali kao i sve drugo u njegovom zivotu ovaj Mars ne voli da se muci oko pobede. Ako ne ide glatko gubi interes i napusta partiju. Ovo se takodje odnosi na ljubavne igre.

Poznate licnosti sa Marsom u Strelcu: Dick Clark, Ellen DeGeneres, Steffi Graf, Avril Lavigne, Rihanna, Meg Ryan, Christian Slater, Mark Twain and Rene Zellweger.